Ecotechnics ECK LAND

ECK-LAND – Hel automatisk og mobilt utstyr for gjenvinning og påfylling av R134a og HFO1234yf kjølemiddel. Gjenvinningsgraden av kjølevæsken er spesielt høy og representerer i dag et uunnværlig bidrag til miljøvern. Servicekranene er manuelle.

ECK-LAND – Enkel og enkel å bruke. Den alfanumeriske LCD-skjermen guider brukeren gjennom den logiske og profesjonelle menyen. Datainngang eller valg av valg er via et eget tastatur. Navigasjon i menyen er i “Ecotechnics style”, og selv den uerfarne operatøren følges sikkert i klimatjenesten.

ECK-LAND – Systemet for trykkregulering gjør det mulig å utføre hurtig kontroll ved å manuelt aktivere kranene og hjelper til med å sjekke A / C-systemet.

ECK-LAND – Den funksjonelle designen er veldig “brukervennlig”, sparer plass og strukturen er laget av metall. Muligheten til en vogn er tilgjengelig for å sikre jevn bevegelse inne i verkstedet. Vedlikeholdsoperasjoner er så enkle som mulig. Materialene som brukes er av høy kvalitet og gjør stasjonen motstandsdyktig.

Last ned brosjyren under for flere opplysninger og alle tekniske detaljer.