Texa Konfort 700R

Den nye 700R serien er designet etter grundige undersøkelser og utvikling, hvor TEXA’s teknikere og designere har studert innovative løsninger, og kombinert maksimal funksjonalitet med banebrytende teknologi.

Resultatet av dette arbeid er en innovativ service stasjon, hvor ikke færre enn åtte internasjonale patenter er blitt anvendt. Den nye KONFORT er produsert på et automatisert samlebånd, utstyrt med avansert computer teknologi, for å sørge for maksimal kvalitet og pålitelighet.

Kabinettet til service stasjonen har en ren og stilfull linje. Designet gjøre vedlikehold av oljeskift eller tørkefilter enkelt. Kjølemiddel beholderen er plassert på en robust vekt med et sikkerhets system som forhindrer endringer i kalibreringen under transport på verkstedet.

Komponentene på gjenvinning enheten gir stor effektivitet og garanterer over 95% gjenvinning av kjølemiddel. Kontroll konsollen har to synlige manometre, og en interaktiv monitor som sørger for optimal lesbarhet under alle lys forhold.

Den inneholder også en optisk signal gruppe som indikerer de forskjellige trinn i prosessen via forskjellige fargede LED lamper. På høyre side av monitoren er det en SD kort leser som, utover å inneholde kjøretøyets database, kan lagre forskjellige service registreringer.

Hele den øvre konsoll kan vendes så displayet kan ses fra brukerens plassering.

700R – Serien består av:

720R

760R

760R BUS

780R

Last ned brosjyren her for flere detaljer her eller på det enkelte produkts egen side.