AREX platebremsetester

AREX test linje for bremser, demping og spormål består av gulvmoduler som diagnostiserer understellet på bilen, og en datamaskin som behandler testdata og viser resultatet.


Det bankende hjertet av alt Arex utstyr er den revolusjonerende “Arex Garage Computer”. Denne datamaskinen har uovertrufne muligheter for reell analyse. Med denne maskinen kan du bygge din eget testlinje, skritt-for-skritt, modul-for-modul.

AREX testlinjen gir en rask og svært nøyaktig diagnoser på komplett bremsesystem, opphengsystem og justering av alle kjøretøy opp til 3,5 tonn. AREX kan monteres i en spesiell “testhall” eller i inngangen til verkstedet, uten at den danner en hindring. En full test kan gjøres innenfor fire minutter. 
Alle modulene er hel galvanisert og utformet for intensiv bruk. Platene er også skråstilt på sidene noe som gjør det lettere å kjøre over sidelengs uten sterkt å bevirke systemet. Gulv deler kan plan monteres nedfelt eller bare boltet direkte på gulvet.

Man kan starter med en enkelt modul (f.eks med Arex bremse plater) og så utvide Arex systemet fra én enkelt modul til en fullstendig testlinje med å innlemme en understells tester, sporingsmåler og veie seller. Den samlede investeringene som kreves vil være mye lavere enn den investering som kreves for konvensjonelle, ikke-modulære utstyr. Det overskudd du gjør på den første modulen genererer kapitalen du kan investere i neste modul.


Og dessuten ville det ikke være fint å analysere bremser, oppheng og hjulstilling på et kjøretøy med et enkelt, datastyrt system? Bortsett fra muligheten for fullstendig testbane, kan også hver enkelt modul benyttes frittstående. Med de nesten uendelige muligheter tilbyr Arex den perfekte løsningen for alle, og fremfor alt: spesielt for deg!

Arex Braketester tilfredstiller kravene til MOT Class III & IV og når vekter er installert også MOT Class VII. Vi har også en godkjenning for Automated Test Lanes (ATL), Class IV og Class VII

Se brosjyre nedenfor.