AGT Tilt

Corghi fornyer konseptet Mobilt Verksted, og tilbyr en ny dekkomlegger som oppfyller alle kravene til Mobilt Service verksted.

Sammen med tilhørende generatoraggregat (elektrisk kraft + trykkluft) og montert i en varebil kjenner denne dekkomlegger ingen grenser. Dekkomleggeren foldes ut gjennom sidedøren.

AGT Tilt er den nye dekkomleggeren designet for å sikre hastighet og effektivitet ute på veien og i serviceområder.

Denne dekkomleggeren har et ytelsesnivå som tilsvarer alle andre modeller i Corghi Truck-linjen.

AGT Tilt gir muligheten til å koble til kraftverktøy via en 220 V kontakt.
Hvis forholdene tillater det, kan AGT Tilt også kobles til en ekstern 400 V linje for å minimere bruken av varebilens generator.

AGT Tilt kan kombineres med generatoraggregatet. Den er utstyrt med en dieselmotor for total selvdrift. Generatoren kan levere strøm på både 400 og 220 V. I tillegg er det en tilførsel på 12 bar komprimert luft med en 120 l. lagertank. Luften leveres via 2 forskjellige linjer, en med smøring for luftverktøy og den andre for inflasjons pistolen.

CAR MATE tilbehør: tilpasset hjul for lette kjøretøy.
Takket være det nye CAR MATE-tilbehøret er det også mulig å jobbe med bilhjul. Dette praktiske og uerstattelige tilleggsutstyret gjør det mulig å jobbe trygt og raskt på alle typer bilhjul, både med stål- og aluminiums felger.

Se brosjyren for flere detaljer.