KM 130/300 R D


KM 130/300 R D er en dieseldrevet hel-hydraulisk feiemaskin med tre hjul og lavt støynivå. Denne robuste maskinen er egnet for ekstreme rengjøringjobber, i f.eks. i bygg- og anleggsbransjen, metallindustrien, i støperier og i alle bransjer med behov for en maskin som håndterer mye og grov skitt.

Maskinen fungerer etter feiebrettprinsippet, og selv ved liten kraft dyttes både fin smuss og grov skitt inn i en beholder som er plassert foran hovedvalsebørsten. Valsebørstene tilpasses automatisk til ujevne underlag, og det innovative feiesystemet reduserer slitasjen til et minimum. Hovedbørsten kan enkelt skiftes uten verktøy. Avfallsbeholderen lukkes automatisk under transport.

To horisontalt plasserte flate foldefilteret sikrer ren luft under tunge støvforhold. Filterrengjøring kan gjøres ved å trykke på en knapp.

Filteret er lett tilgjengelig, og kan enkelt skiftes uten bruk av verktøy. Basisfunksjonene velges med en praktisk EASY- Operation bryter. Et syklonfilter renser luften før den kommer inn i motoren og øker levetiden betraktelig.

Se brosjyre nedenfor.