BD 38/12 C Bp Pack Li

Kampanje:
kr. 36.990,-
eks.mva.


BD 38/12 C gulvvaskemaskin er svært brukervennlig, manøvrerbar, og lett å vedlikeholde. Den passer godt for regelmessig rengjøring av flater opp til 700 m², men den teoretiske kapasiteten er på hele 1100m²/ t. Gulvvaskeren er ypperlig for renhold av små og trange områder. BD 38/12 C er utstyrt med en roterende nal som følger etter børsten, selv i krappe svinger. Dette sørger for 100% oppsug av vann, og gulvet er klart til bruk umiddelbart etter rengjøring.

Gulvvaskeren kan benyttes med ulikt tilbehør og rengjøringsmiddel avhengig av type rengjøringjobb. Funksjoner som vakuum og vanntilførsel betjenes enkelt fra panelet på håndtaket eller på selve maskinen rett under håndtaket. Både rentvannstanken og skittenvannstanken rommer 12 l. Maskinen er utstyrt med en diskbørste på 38 cm. i diameter.
Nytt litium-ion-batteri har en lengre driftstid, og er tre ganger mer slitesterkt enn vanlige
batterier. Det er helt vedlikeholdsfritt, og raskt å lade. Effektivt eco!efficiency-modus reduserer energiforbruket, øker driftstiden og reduserer støynivået med rundt 40%. BD 38/12 C er 35% lettere enn sammenlignbare maskiner i denne klassen.

Se brosjyre nedenfor.

PRODUKT FAKTA:
  • Arbeidsbredde 380 mm.
  • Beholdere 12 + 12 l.
  • Maks kapasitet 1520 m³/t.
  • Litium-ion batteri.
  • Børste og sugemotorer er beskyttet med et deksel som gir beskyttelse og større sikkerhet.
  • Non-marking hjul med godt feste til underlaget og ekstra nesehjul for parkering.