HDS 10/20 – 4M

Kampanje:
kr. 52.990,-
eks.mva.

En svært brukervennlig høytrykksvasker med display som viser status på vanntilførsel, spenning, fase retning, oljenivå, drivstoff, avgasstemperatur og evt. feil eller servicebehov. Servicebryter for feilsøking, og enkel tilgang til alle komponenter som krever vedlikehold.

HDS 10/20-4 M har vannavkjølt 4-polet saktegående motor med direktedrevet 3-sylindret aksial pumpe, keramiske stempler og pumpehus i messing. Pumpen kobles ut når maskinen ikke er i drift, og nivåindikator på drivstofftanken bidrar til å forhindre tørrkjøring av dieselpumpen. Ergonomisk og lett håndtak med trykk- og temperaturregulering på høytrykk pistolen gjør det enklere å jobbe også under lange arbeids intervaller.

Kärchers patenterte kraft dyse gir 40% høyere vaskekraft. Styrehjul i front og store gummihjul bak gjør det enkelt å vippe maskinen opp og enkelt manøvrere hindringer. Robust, galvanisert og pulverlakkert chassis. Løftepunkt for gaffeltruck og festeanordninger for frakt. Medfølgende systempleie beskytter alle vannførende deler mot forkalkning og avleiring, og smører pumpen. Miljøvennlig og økonomisk ECO-modus.

Se brosjyre nedenfor for ytterligere informasjon.