HDS 1000 DE DIESEL

Kampanje:
kr. 112.490,-
eks.mva.

En kraftig høytrykksvasker med robust 4-takts dieselmotor og høy kapasitet. El-starter gir høy komfort og arbeid uavhengig av strømtilførsel. Alle komponentene er montert i en stabil rør ramme som gir full beskyttelse ved tøff bruk.

Rammen er spesielt utformet for håndtering med kran eller truck. Motoren har en automatisk hastighets regulator som senker lydnivå og driftskostnader ved pauser i arbeidet. Maskinen har direktedrevet 3-sylindret aksial pumpe, stempler i rustfritt stål, og pumpehus i messing som garanterer lang levetid.

Maskinen dekker alle rengjøringbehov med trykkreduksjonventil, damptrinn og integrert trykk- og vannmengdekontroll. Kärcher kraft dyse gir uovertruffen rengjøringkraft. Stående brenner med kontinuerlig tenning og trinn løs justering mellom 38 °C og 98 °C. Den innebygde brennoljetanken på 30 l. er lett tilgjengelig for fylling, og tilstrekkelig for drift i lange perioder.

Om nødvendig kan kjemikalier tilsettes vannet via en doseringsventil. Flottørtanken har innebygget avkalkning automatikk (DGT) som isolerer maskinen fra drikkevannnettet. Servopress gir full kontroll over vannmengde og trykk direkte på pistolventilen.

Se brosjyre nedenfor for ytterligere infromasjon.