HDS 13/20 -4S

Kampanje:
kr. 65.990,-
eks.mva.

En svært brukervennlig høytrykksvasker med LED-display som viser status på vanntilførsel, spenning, fase retning, oljenivå, drivstoff, avgasstemperatur og evt. feil eller servicebehov. Bryter for feilsøking og enkel tilgang til alle komponenter som krever vedlikehold.

HDS 13/20-4 S har vannavkjølt 4-polet saktegående motor med direktedrevet 3-sylindret aksial pumpe, keramiske stempler og pumpehus i messing. Pumpen kobles ut når maskinen ikke er i drift, og nivåindikator på drivstofftanken bidrar til å forhindre tørrkjøring av pumpen. Ergonomisk og lett håndtak med trykk- og temperaturregulering på høytrykk pistolen gjør det enklere å jobbe også under lengre økter. SDS-system reduserer vibrasjon i vanntrykket og risting i pistol og lanse.

Kärcher patenterte kraft dyse gir 40% høyere vaskekraft. Drift med dobbelt strålerør mulig. Styrehjul i front og store gummihjul bak gjør det enkelt å vippe maskinen opp og enkelt manøvrere over hindringer. Robust, galvanisert og pulverlakkert chassis. Løftepunkt for gaffeltruck og festeanordninger for frakt. Systempleie beskytter alle vannførende deler mot forkalkning og avleiring, og smører pumpen. Miljøvennlig og økonomisk ECO-modus.

Se brosjyre nedenfor for ytterligere informasjon.